Alle categorieen

Lineke Kroneman - Vrijdag 22 April 2022

Waarom kiezen voor een overkapping?

6 Redenen om te kiezen voor een overkapping

1. Zorgt voor koelte en warmte

Een overkapping zorgt voor koelte op een hete zomerdag en wie wil dit nou niet na alle hete zomers. Het creëert een ideale schaduwplek, waar je heerlijk kunt ontspannen en toch buiten zitten. Daarnaast is een overkapping tijdens een warme zomeravond met een heater of tuinkachel makkelijk te verwarmen is, waardoor het ook dan comfortabel aanvoelt.

 

2. Heerlijk droog

De bbq kan vanaf heden altijd doorgaan, want onder de veranda is het met regenachtig weer goed toeven. Je kunt er voor kiezen om een overkapping dicht te maken aan meerdere kanten. Het zorgt dan nog voor meer beschutting.

Daarnaast is het een ideale plek om de was te drogen, terwijl de buurvrouw naar buiten moet sprinten om de was van de waslijn te halen, omdat het regent.

Jaarlijkse hoeveelheid neerslag in Nederland

 

3. Beschermt de tuinmeubelen

De tuinmeubelen die onder een overkapping staan hebben minder te lijden, blijven schoon en de tuinkussens kunnen ook nog eens blijven liggen.

 

4. Vergroting van de leefruimte

De leefruimte wordt met een overkapping vergroot. Plaatsing van een aanbouw kost heel veel meer. Hierdoor kiezen velen in deze tijd voor een overkapping.

Extra leefruimte

 

5. Voegt waarde toe aan je woning

Een overkapping is waarde vermeerderend, zeker als deze gemaakt is van duurzame materialen. Douglas hout verweerd in de loop der jaren, wat een aanbouw nog mooier maakt. 

 

6. Soorten en maten

Er is heel veel keuze als je een overkapping wilt. Wil je een standaardmaat of heb je maatwerk nodig? Wil je een overkapping aan je huis of vrijstaand, een kapschuur of liever één met polycarbonaatdak? Ben je een echte doe-het-zelver of heb je weinig tijd en wil je hem door vaklui laten plaatsen?

Online of via offerte is alles makkelijk te bestellen bij Woodmate.

Onze slogan luidt niet voor niets: Op ons kunt u bouwen!

 

 

News & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »