Alle categorieen

Terug

EPDM dakbedekking pakket

Rolmaatje helpt je graag op weg! Vul de vragen hiernaast in en zie welke oplossing wij hebben.

EPDM dakbedekking

wat is je budget?

belangrijke info

EPDM Dakbedekking pakket leverbaar in 305 cm breed
Pakketten zijn compleet met alle benodigde materialen: EPDM folie,
lijm en kit en een hemelwaterafvoer naar keuze.

belangrijke info

EPDM dakbedekking pakket leverbaar in 458 cm breed. Pakketten zijn compleet met alle benodigde materialen: EPDM folie, lijm en kit en een hemelwaterafvoer naar keuze.

belangrijke info

EPDM Dakbedekking pakket leverbaar in 305 cm breed. Pakketten zijn compleet met alle benodigde materialen: EPDM folie, lijm en kit en een hemelwaterafvoer naar keuze.

belangrijke info

EPDM dakbedekking pakket leverbaar in 610 cm breed. Pakketten zijn compleet met alle benodigde materialen: EPDM folie, lijm en kit en een hemelwaterafvoer naar keuze.

belangrijke info

EPDM dakbedekking pakket leverbaar in 508 cm breed. Pakketten zijn compleet met alle benodigde materialen: EPDM folie, lijm en kit en een hemelwaterafvoer naar keuze.

 

EPDM dakbedekking pakket 

Goedkoop zelf Amerikaanse A-kwaliteit EPDM dakbedekking leggen op uw veranda, overkapping, schuur, erker, aanbouw of bijkeuken met plat dak? Of zoekt u de beste oplossing voor renovatie van uw huidige schuurdak of veranda?

 

Deze Amerikaanse A-kwaliteit EPDM is:

Overtuig u zelf en bekijk onderstaande product video. Met 2 rechterhanden en hulp van ons rolmaatje, kunt u dit zelf!

Dit betreft een compleet EPDM-pakket inclusief alle benodigde materialen en is ook in andere lengtes en breedtes te bestellen.

 

U kiest het pakket door de gewenste afmetingen te kiezen.

Let op: de dakopstand moet wel meegerekend worden! De hoeveelheid lijm en kit worden automatisch aangepast. U weet dus zeker dat u voldoende van alle benodigde materialen krijgt.

 

Het EPDM-pakket bestaat uit de volgende materialen:

 

Optioneel bij te bestellen:

Voor de randafwerking kunt u een daktrimmenpakket bestellen.             

Deze bestaat uit:

 

Voor een groot dak kunt u extra daktrim en een EPDM kit mee bestellen.

 

Daarnaast bieden wij een zinken hemelwaterafvoer (HWA) pakket aan en een zinken vergaarbak.  

 

Een zinken hemelwaterafvoer of regenpijp gaat veel langer mee dan PVC. Daarnaast geeft het veel uitstraling aan een veranda, schuur of woning. Het doel van een zinken hemelwaterafvoer is het afvoeren van het regenwater via de zinken regenpijp naar de riolering of regenton. De zinken regenpijp wordt door middel van een bevestigingsbeugel op de muur bevestigt. Voor een strakke afwerking klemt u een overschuifwrong tussen de bevestigingsbeugel en de regenpijp.

 

 

 

 

filter
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »